torsdag 3. januar 2013

Kontekst

http://www.aftenposten.no/meninger/sid/Vi-ma-vakne-opp-7076057.html

Etter å ha lest denne artikkelen om hva som skjedde i Göteborg har vi kommet til at konteksten er hvordan nettet påvirker oss.

For å skjønne denne teksten må du vite på forhånd hva Instagram er for de forklarer det ikke i løpet av artikkelen. Det har vært et økende problem med at folk legger ut lettkledde bilder av seg selv ute på nettet nå til dags, og det er noe som de selv er ansvarlige for men når noen starter å legge ut bilder og historier som kanskje ikke er sanne på nettet blir det et enda større problem. Vi lever i en tid hvor nesten alt blir styrt av teknologi og derfor blir vi veldig lett påvirket når personlige ting som både familie og venner kan se på nettet. Dette ville ikke vært et problem for 10 år siden noe som sier at tid har noe og si i sammenheng med konteksten.

Stedet i denne artikkelen har ikke noe å si ettersom nettverket blir brukt overalt. Av denne grunnen kan vi få med alt gjennom nettet, og det føles nært på oss ettersom vi selv kan se hva som blir lagt ut.

Siden dette ble skrevet av en 17 år gammel jente fra Norge kan jo det ha noe å si om hvordan det blir oppfattet, men teksten er veldig deskriptiv og objektiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar